Vi levererar vad du som kund förväntar dig

Vi utför alla typer av fönsterputs samt förgrenad service

Tjänster

Fönsterputsning

Traditionell fönsterputsning är vad vi gör i huvudsak. Vi använder oss av professionella verktyg och miljövänliga rengöringsmedel.

Fönsterputsteamet är noga med att vara hänsynsfulla när vi arbetar i ditt privata hem, eller på din arbetsplats. Självklart anpassar oss så mycket som möjligt till dina önskemål. Dessutom är noga med att inte spilla vatten och är noga med att torka upp det som blir efter oss.

Vanligtvis kan vi ge dig ett ungefärligt pris per telefon. Vid lite mer speciella eller större objekt så åker vi givetvis och räknar på objektet först för att kunna ge dig en mer exakt offert.

Rope Access

Fasta fönster, eller andra varianter av fönster som är på högre höjd och som inte kan putsas inifrån är inget problem för oss. Självklart har vi genomgått en godkänd liftutbildning och fallskyddsutbildning för att kunna arbeta så säkert som möjligt. Dessutom är även certifierade Rope Access arbetare, vilket gör att vi även kan nå de högsta och mest svåråtkomliga fönstren via repklättring.

Skylift

Vi arbetar även med teleskopskaft och liftar för fönster på höga höjder. Vi har självklart genomgått en godkänd liftutbildning och fallskyddsutbildning för att kunna arbeta så säkert som möjligt.

Snöröjning

Teckna ett snöskottningsabonnemang med oss under vinterhalvåret. Abonnemanget anpassar vi givetvis så mycket som möjligt efter dina önskemål och behov. Det kan handla om enstaka tillfällen eller för hela vinterperioden.

Eftersom vi har genomgått godkänd liftutbildning samt fallskyddsutbildning, så kan vi hjälpa dig med att skotta tak eller avlägsna överhängande snö och istappar på dina fastigheter. Vi är mycket noggranna med säkerheten vid utförande av dessa arbeten och använder därför oss av godkänd och säker utrustning. Vid behov spärrar vi av området runt om för att skydda förbipasserande från nedfallande snö och is. Det finns även alltid någon på marken som är med och övervakar arbetet så att det inte skall ske några olyckor.

Vill du att vi tar kontakt med dig?

Fyll formuläret nedan, vi återkopplar snarast.

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.