Vi har ca 15 års erfarenhet i fönsterputsbranschen

Vi har stor vana av uppdrag åt företag, privatkunder och offentlig sektor.

Om företaget

Välkommen till oss på Fönsterputsteamet! Vi har lång erfarenhet och stor kompetens inom fönsterputs-branschen. Fönsterputsteamet erbjuder professionell fönsterputsning med hög kvalitét och bra service.

En nöjd och återkommande kund gör oss glada och stolta, eftersom en nöjd kund är det bästa kvittot på ett väl utfört arbete. Det är också den absolut bästa reklamen för oss. För oss är det väldigt viktigt att du ska känna att det är smidigt och tryggt att ha med oss att göra. Våra fönsterputsare är ansiktet utåt och är därför det viktigaste verktyget för goda kundrelationer. Vi arbetar då aktivt för att hålla en hög servicenivå, så att du ska känna dig vänligt, tryggt och respektfullt bemött när vi besöker dig.

Erfarenhet & utbildning

Vi har ca 15 års erfarenhet i fönsterputsbranschen. Därmed har vi stor vana av uppdrag åt företag, privatkunder och offentlig sektor. Krångliga fönster är nästan aldrig ett hinder för oss då vi har stor erfarenhet av alla varianter av fönster och byggnader. Vi är vana att jobba med teleskopstänger på upp till 10 meter, höga stegjobb och avancerade liftjobb.

Våra anställda har genomgått godkänd liftutbildning och fallskyddsutbildning så vi kan genomföra alla jobb på säkrast möjliga sätt. Dessutom är även utbildade Rope Access arbetare. Företaget är certifierade genom SPRAT som är en av världens största branschorganisationer inom Rope Access, eller industriellt reparbete som det heter på svenska. Vi har ansvarsförsäkring som täcker upp de möjliga skador som skulle kunna uppkomma.

Rolig fakta

Vår arbetsledare Ronnie har knipit 2 st andraplatser i Fönsterputs-SM, som anordnas av branschorganisationen SFRO vartannat år. Han är dock ganska bitter över att inte ha tagit hem förstaplatsen och är mycket revanschssugen till nästa gång det är dags.

Vill du att vi tar kontakt med dig?

Fyll formuläret nedan, vi återkopplar snarast.

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.